Sunday, 17 January 2016

GIVEAWAY THE BABY STORE BERSAMA DIANARASHID.



http://www.dianarashid.com/2015/12/giveaway-baby-store-bersama-dianarashid.html


Assalamualaikum, tadi terjumpa giveaway ni dekat blog sis Diana rashid ... Memang dah lama dah follow dia sebab entry dia memang best2.. untuk giveaway ni penaja utamanya adalah Diana Rashid dan Baby Malaysia
The Baby Store | Online Baby Store


 
senyum-senyum


Saya dah tengok dah semua link yang disertakan.. memang banyak sangatlah tips untuk papa dan mama baru.. macam2 ada.. tips pilih kasut anak,keburukan rokok kepada keluarga, perkara yang bakal ayah tahu di bilik bersalin, tips potong kuku bayi dan segala macam tips mengenai bayi.. dan tiba-tiba rasa.. aku dah umur berapa sebenarnya ni.. yelah tak pernah-pernah aku tengak pasal baby2 ni.. tapi bila dah tengok.. nak tekan yang lain pula..

jadi, sesiapa yang sedang menunggu kelahiran cahaya mata.. bolehlah klik link2 di bawah.. serius ni memang sangat membantu dan menarik dengan tajuk-tajuk yang"eyecathcing"..
Blog  Dianarashid pun best... aku selalulah tengok entry2 dia.. my opinion is it is interesting blog with sempoi blogger..

wowww!!! ada giveaway barulah.. macam best je.. yum3



ayat dibawah copy terus dari blog dianarashid melalui code HTML yang diberi..


Hari ini saya nak jemput semua blogger untuk sama-sama meriahkan Giveaway kami. Hadiah menarik akan diberikan kepada 10 pemenang. Kami dari DianaRashid dan The Baby Store selaku penaja utama GiveAway ini dan juga penaja sampingan yang lain.



Info Mengenai The Baby Store - Penaja Utama



Sebuah Kedai Bayi Online yang menjual barangan kelengkapan dari ibu mengandung, ibu berpantang, ibu menyusu, bayi dan kanak-kanak. Pelbagai jenama ternama ada dijual di online shop ini seperti Tommee Tippee, Philips Avent, Quinny Baby Stroller, Halford Baby Stroller, AldoHauck Baby Stroller, Umma Lacto, Ummie Milky Rich, Mamom, EveLove Breastpump, ScratchMeNot, Susu Kambing Wildan, Sparco Car Seat, Baby Ultra Hannah Baby Wrap, Koopers, Freemie, Minyak Kelapa Dara D'Aura, Gugu Swaddle Pod, Tropika Baby Herbal Cream, Maxi-Cosi dan banyak lagi.



Setiap belian di website The Baby Store akan menerima mata ganjaran dimana boleh ditebus pada belian seterusnya. Setiap RM 1 akan menerima 1 Mata Ganjaran.



Untuk melayakkan kawan-kawan semua menyertai GiveAway ini ada beberapa syarat mudah yang perlu kawan-kawan patuhi. Sebelum tu mari tengok senarai hadiah dulu.





SENARAI HADIAH PEMENANG



*Wang tunai Rm100 x Tempat Pertama



*Wang tunai Rm50 x Tempat Kedua



*Wang tunai Rm30 x Tempat Ketiga



*Head Rest Massage x 10 Unit (Tempat Pertama hingga Kesepuluh)





SYARAT-SYARAT PENYERTAAN



-Like facebook penaja.



www.facebook.com/TheBabyStoreMalaysia

www.facebook.com/BabyOutletDotMy

www.facebook.com/ResepiMakananBayi

www.facebook.com/IbuHamilMenyusu





-Follow instagram penaja.



@thebabystoremalaysia

@octo_kids



-Follow Blog penaja



Baby Malaysia



-Share Artikel ini di samaada di Facebook Personal anda, Fanpage atau Facebook Group lain.



-Buat satu entry khas dengan tajuk GIVEAWAY THE BABY STORE BERSAMA DIANARASHID.



-Copy Coding di bawah dan paste kan di html blog post anda.



<div dir="ltr" style="text-align: left;" trbidi="on">

<br />

<div class="separator" style="clear: both; text-align: center;">

</div>

Hari ini saya nak jemput semua blogger untuk sama-sama meriahkan Giveaway kami. Hadiah menarik akan diberikan kepada 10 pemenang. Kami dari <b><a href="http://babymalaysia.com/" target="_blank">Baby Malaysia</a></b> dan <a href="http://www.thebabystore.com.my" target="_blank"><b>The Baby Store</b></a> selaku penaja utama GiveAway ini dan juga penaja sampingan yang lain.<br />

<br />

<b>Info Mengenai The Baby Store - Penaja Utama</b><br />

<br />

Sebuah <a href="http://www.thebabystore.com.my/" target="_blank">Kedai Bayi Online</a> yang menjual barangan kelengkapan dari ibu mengandung, ibu berpantang, ibu menyusu, bayi dan kanak-kanak. Pelbagai jenama ternama ada dijual di online shop ini seperti <a href="http://thebabystore.com.my/Tommee-Tippee" target="_blank">Tommee Tippee</a>, <a href="http://thebabystore.com.my/Philips-Avent" target="_blank">Philips Avent</a>, <a href="http://thebabystore.com.my/Quinny" target="_blank">Quinny Baby Stroller</a>, <a href="http://thebabystore.com.my/Halford" target="_blank">Halford Baby Stroller</a>, <a href="http://thebabystore.com.my/Aldo" target="_blank">Aldo</a>,&nbsp;<a href="http://thebabystore.com.my/Hauck" target="_blank">Hauck Baby Stroller</a>, <a href="http://thebabystore.com.my/Umma-Lacto" target="_blank">Umma Lacto</a>, <a href="http://thebabystore.com.my/Ummie-Milky-Rich" target="_blank">Ummie Milky Rich</a>, <a href="http://thebabystore.com.my/Mamom" target="_blank">Mamom</a>, <a href="http://thebabystore.com.my/Eve-Love" target="_blank">EveLove Breastpump</a>, <a href="http://thebabystore.com.my/ScratchMeNot" target="_blank">ScratchMeNot</a>, <a href="http://thebabystore.com.my/Wildan" target="_blank">Susu Kambing Wildan</a>, <a href="http://thebabystore.com.my/Sparco" target="_blank">Sparco Car Seat</a>, <a href="http://thebabystore.com.my/Baby-Ultra" target="_blank">Baby Ultra Hannah Baby Wrap</a>, <a href="http://thebabystore.com.my/Koopers" target="_blank">Koopers</a>, <a href="http://thebabystore.com.my/Freemie" target="_blank">Freemie</a>, <a href="http://thebabystore.com.my/D-aura" target="_blank">Minyak Kelapa Dara D'Aura</a>, <a href="http://thebabystore.com.my/Gugu" target="_blank">Gugu Swaddle Pod</a>, <a href="http://thebabystore.com.my/Tropika" target="_blank">Tropika&nbsp;Baby Herbal Cream</a>, <a href="http://thebabystore.com.my/Maxi-Cosi" target="_blank">Maxi-Cosi</a>&nbsp;dan banyak lagi.<br />

<br />

Setiap belian di website The Baby Store akan menerima mata ganjaran dimana boleh ditebus pada belian seterusnya. <b><i>Setiap RM 1 akan menerima 1 Mata Ganjaran</i></b>.<br />

<br />

Untuk melayakkan kawan-kawan semua menyertai GiveAway ini ada beberapa syarat mudah yang perlu kawan-kawan patuhi. Sebelum tu mari tengok senarai hadiah dulu.<br />

<br />

<br />

<b><span style="color: #cc0000;">SENARAI HADIAH PEMENANG</span></b><br />

<br />

*Wang tunai Rm100 x Tempat Pertama<br />

<br />

*Wang tunai Rm50 x Tempat Kedua<br />

<br />

*Wang tunai Rm30 x Tempat Ketiga<br />

<br />

*Head Rest Massage x 10 Unit (Tempat Pertama hingga Kesepuluh)<br />

<b><span style="color: #cc0000;"><br /></span></b>

<b><span style="color: #cc0000;"><br /></span></b>

<b><span style="color: #cc0000;">SYARAT-SYARAT PENYERTAAN</span></b><br />

<br />

<b>-Like facebook penaja.</b><br />

<br />

<a href="http://www.facebook.com/TheBabyStoreMalaysia">www.facebook.com/TheBabyStoreMalaysia</a><br />

<a href="http://www.facebook.com/BabyOutletDotMy">www.facebook.com/BabyOutletDotMy</a><br />

<a href="http://www.facebook.com/ResepiMakananBayi">www.facebook.com/ResepiMakananBayi</a><br />

<a href="http://www.facebook.com/IbuHamilMenyusu">www.facebook.com/IbuHamilMenyusu</a><br />

<b><br /></b>

<br />

<div class="fb-like" data-action="like" data-href="https://www.facebook.com/Tempahan-Jahitan-Sue-Ezalya-1041196959237511/timeline/" data-layout="box_count" data-share="false" data-show-faces="false">

</div>

<div class="fb-like" data-action="like" data-href="https://www.facebook.com/mamalinkfans" data-layout="box_count" data-share="false" data-show-faces="false">

</div>

<b>-Follow instagram penaja</b>.<br />

<br />

<span style="color: #990000;"><b><a href="http://instagram.com/thebabystoremalaysia" target="_blank">@thebabystoremalaysia</a></b></span><br />

<span style="color: #990000;"><b><a href="http://instagram.com/octo_kids" target="_blank">@octo_kids</a></b></span><br />

<br />

<b>-Follow Blog penaja</b><br />

<br />

<a href="http://www.babymalaysia.com/" target="_blank">Baby Malaysia</a><br />

<br />

<b>-Share Artikel ini di samaada di Facebook Personal anda, Fanpage atau Facebook Group lain.</b><br />

<br />

-Buat satu entry khas dengan tajuk GIVEAWAY THE BABY STORE BERSAMA DIANARASHID.<br />

<br />

-Copy Coding di bawah dan paste kan di html blog post anda.<br />

<br />

<center>

<div style="background-image: url(&quot;https://encrypted-tbn0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcQcjHmqNSEXYkQZumugT_hamp1tcppTY0kt6-47HHnyg5VPWGWC&quot;); border: 2px dotted #FF3399; height: 150px; overflow: auto; width: 400px;">

<div dir="ltr" style="text-align: left;" trbidi="on">

&lt;div dir="ltr" style="text-align: left;" trbidi="on"&gt;<br />

&lt;br /&gt;<br />

&lt;div class="separator" style="clear: both; text-align: center;"&gt;<br />

&lt;/div&gt;<br />

Hari ini saya nak jemput semua blogger untuk sama-sama meriahkan Giveaway kami. Hadiah menarik akan diberikan kepada 10 pemenang. Kami dari &lt;b&gt;&lt;a href="http://babymalaysia.com/" target="_blank"&gt;Baby Malaysia&lt;/a&gt;&lt;/b&gt; dan &lt;a href="http://www.thebabystore.com.my" target="_blank"&gt;&lt;b&gt;The Baby Store&lt;/b&gt;&lt;/a&gt; selaku penaja utama GiveAway ini dan juga penaja sampingan yang lain.&lt;br /&gt;<br />

&lt;br /&gt;<br />

&lt;b&gt;Info Mengenai The Baby Store - Penaja Utama&lt;/b&gt;&lt;br /&gt;<br />

&lt;br /&gt;<br />

Sebuah &lt;a href="http://www.thebabystore.com.my/" target="_blank"&gt;Kedai Bayi Online&lt;/a&gt; yang menjual barangan kelengkapan dari ibu mengandung, ibu berpantang, ibu menyusu, bayi dan kanak-kanak. Pelbagai jenama ternama ada dijual di online shop ini seperti &lt;a href="http://thebabystore.com.my/Tommee-Tippee" target="_blank"&gt;Tommee Tippee&lt;/a&gt;, &lt;a href="http://thebabystore.com.my/Philips-Avent" target="_blank"&gt;Philips Avent&lt;/a&gt;, &lt;a href="http://thebabystore.com.my/Quinny" target="_blank"&gt;Quinny Baby Stroller&lt;/a&gt;, &lt;a href="http://thebabystore.com.my/Halford" target="_blank"&gt;Halford Baby Stroller&lt;/a&gt;, &lt;a href="http://thebabystore.com.my/Aldo" target="_blank"&gt;Aldo&lt;/a&gt;,&amp;nbsp;&lt;a href="http://thebabystore.com.my/Hauck" target="_blank"&gt;Hauck Baby Stroller&lt;/a&gt;, &lt;a href="http://thebabystore.com.my/Umma-Lacto" target="_blank"&gt;Umma Lacto&lt;/a&gt;, &lt;a href="http://thebabystore.com.my/Ummie-Milky-Rich" target="_blank"&gt;Ummie Milky Rich&lt;/a&gt;, &lt;a href="http://thebabystore.com.my/Mamom" target="_blank"&gt;Mamom&lt;/a&gt;, &lt;a href="http://thebabystore.com.my/Eve-Love" target="_blank"&gt;EveLove Breastpump&lt;/a&gt;, &lt;a href="http://thebabystore.com.my/ScratchMeNot" target="_blank"&gt;ScratchMeNot&lt;/a&gt;, &lt;a href="http://thebabystore.com.my/Wildan" target="_blank"&gt;Susu Kambing Wildan&lt;/a&gt;, &lt;a href="http://thebabystore.com.my/Sparco" target="_blank"&gt;Sparco Car Seat&lt;/a&gt;, &lt;a href="http://thebabystore.com.my/Baby-Ultra" target="_blank"&gt;Baby Ultra Hannah Baby Wrap&lt;/a&gt;, &lt;a href="http://thebabystore.com.my/Koopers" target="_blank"&gt;Koopers&lt;/a&gt;, &lt;a href="http://thebabystore.com.my/Freemie" target="_blank"&gt;Freemie&lt;/a&gt;, &lt;a href="http://thebabystore.com.my/D-aura" target="_blank"&gt;Minyak Kelapa Dara D'Aura&lt;/a&gt;, &lt;a href="http://thebabystore.com.my/Gugu" target="_blank"&gt;Gugu Swaddle Pod&lt;/a&gt;, &lt;a href="http://thebabystore.com.my/Tropika" target="_blank"&gt;Tropika&amp;nbsp;Baby Herbal Cream&lt;/a&gt;, &lt;a href="http://thebabystore.com.my/Maxi-Cosi" target="_blank"&gt;Maxi-Cosi&lt;/a&gt;&amp;nbsp;dan banyak lagi.&lt;br /&gt;<br />

&lt;br /&gt;<br />

Setiap belian di website The Baby Store akan menerima mata ganjaran dimana boleh ditebus pada belian seterusnya. &lt;b&gt;&lt;i&gt;Setiap RM 1 akan menerima 1 Mata Ganjaran&lt;/i&gt;&lt;/b&gt;.&lt;br /&gt;<br />

&lt;br /&gt;<br />

Untuk melayakkan kawan-kawan semua menyertai GiveAway ini ada beberapa syarat mudah yang perlu kawan-kawan patuhi. Sebelum tu mari tengok senarai hadiah dulu.&lt;br /&gt;<br />

&lt;br /&gt;<br />

&lt;br /&gt;<br />

&lt;b&gt;&lt;span style="color: #cc0000;"&gt;SENARAI HADIAH PEMENANG&lt;/span&gt;&lt;/b&gt;&lt;br /&gt;<br />

&lt;br /&gt;<br />

*Wang tunai Rm100 x Tempat Pertama&lt;br /&gt;<br />

&lt;br /&gt;<br />

*Wang tunai Rm50 x Tempat Kedua&lt;br /&gt;<br />

&lt;br /&gt;<br />

*Wang tunai Rm30 x Tempat Ketiga&lt;br /&gt;<br />

&lt;br /&gt;<br />

*Head Rest Massage x 10 Unit (Tempat Pertama hingga Kesepuluh)&lt;br /&gt;<br />

&lt;b&gt;&lt;span style="color: #cc0000;"&gt;&lt;br /&gt;&lt;/span&gt;&lt;/b&gt;<br />

&lt;b&gt;&lt;span style="color: #cc0000;"&gt;&lt;br /&gt;&lt;/span&gt;&lt;/b&gt;<br />

&lt;b&gt;&lt;span style="color: #cc0000;"&gt;SYARAT-SYARAT PENYERTAAN&lt;/span&gt;&lt;/b&gt;&lt;br /&gt;<br />

&lt;br /&gt;<br />

&lt;b&gt;-Like facebook penaja.&lt;/b&gt;&lt;br /&gt;<br />

&lt;br /&gt;<br />

www.facebook.com/TheBabyStoreMalaysia&lt;br /&gt;<br />

www.facebook.com/BabyOutletDotMy&lt;br /&gt;<br />

www.facebook.com/ResepiMakananBayi&lt;br /&gt;<br />

www.facebook.com/IbuHamilMenyusu&lt;br /&gt;<br />

&lt;b&gt;&lt;br /&gt;&lt;/b&gt;<br />

&lt;br /&gt;<br />

&lt;div class="fb-like" data-action="like" data-href="https://www.facebook.com/Tempahan-Jahitan-Sue-Ezalya-1041196959237511/timeline/" data-layout="box_count" data-share="false" data-show-faces="false"&gt;<br />

&lt;/div&gt;<br />

&lt;div class="fb-like" data-action="like" data-href="https://www.facebook.com/mamalinkfans" data-layout="box_count" data-share="false" data-show-faces="false"&gt;<br />

&lt;/div&gt;<br />

&lt;b&gt;-Follow instagram penaja&lt;/b&gt;.&lt;br /&gt;<br />

&lt;br /&gt;<br />

&lt;span style="color: #990000;"&gt;&lt;b&gt;@thebabystoremalaysia&lt;/b&gt;&lt;/span&gt;&lt;br /&gt;<br />

&lt;span style="color: #990000;"&gt;&lt;b&gt;@octo_kidz&lt;/b&gt;&lt;/span&gt;&lt;br /&gt;<br />

&lt;br /&gt;<br />

&lt;b&gt;-Follow Blog penaja&lt;/b&gt;&lt;br /&gt;<br />

&lt;br /&gt;<br />

&lt;a href="http://www.babymalaysia.com/" target="_blank"&gt;Baby Malaysia&lt;/a&gt;&lt;br /&gt;<br />

&lt;br /&gt;<br />

&lt;b&gt;-Share Artikel ini di samaada di Facebook Personal anda, Fanpage atau Facebook Group lain.&lt;/b&gt;&lt;br /&gt;<br />

&lt;br /&gt;<br />

-Buat satu entry khas dengan tajuk GIVEAWAY BABY MALAYSIA BERSAMA THE BABY STORE DOT COM DOT MY.&lt;br /&gt;<br />

&lt;br /&gt;<br />

-Copy Coding di bawah dan paste kan di html blog post anda.&lt;br /&gt;<br />

&lt;br /&gt;<br />

&lt;center&gt;<br />

&lt;div style="background-image: url(&amp;quot;https://encrypted-tbn0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcQcjHmqNSEXYkQZumugT_hamp1tcppTY0kt6-47HHnyg5VPWGWC&amp;quot;); border: 2px dotted #FF3399; height: 150px; overflow: auto; width: 400px;"&gt;<br />

&lt;div dir="ltr" style="text-align: left;" trbidi="on"&gt;<br />

&lt;br /&gt;<br />

&lt;div&gt;<br />

&lt;br /&gt;&lt;/div&gt;<br />

&lt;/div&gt;<br />

&lt;/div&gt;<br />

&lt;center&gt;<br />

&lt;/center&gt;<br />

&lt;div style="text-align: left;"&gt;<br />

&lt;span style="text-align: left;"&gt;&lt;br /&gt;&lt;/span&gt;<br />

&lt;span style="text-align: left;"&gt;- Tinggalkan link entry di kotak komen &lt;/span&gt;&lt;b style="text-align: left;"&gt;&lt;span style="color: #cc0000;"&gt;&lt;a href="http://thebabystore.com.my/Blog/GiveAway-TheBabyStore-BabyMalaysia" target="_blank"&gt;di entry ini&lt;/a&gt;.&lt;/span&gt;&lt;/b&gt;&lt;/div&gt;<br />

&lt;div style="text-align: left;"&gt;<br />

&lt;br /&gt;&lt;/div&gt;<br />

&lt;div style="text-align: left;"&gt;<br />

&lt;span style="text-align: left;"&gt;- Tarikh tutup pada &lt;b&gt;31 Januari 2016&lt;/b&gt; jam &lt;b&gt;11.59 malam&lt;/b&gt;.&lt;/span&gt;&lt;br /&gt;<br />

&lt;span style="text-align: left;"&gt;&lt;br /&gt;&lt;/span&gt;<br />

&lt;span style="text-align: left;"&gt;- Pemenang akan dipilih berdasarkan kreativiti membuat blog post, memenuhi syarat yang ditetapkan. Keputusan juri adalah muktamad.&lt;/span&gt;&lt;/div&gt;<br />

&lt;div style="text-align: left;"&gt;<br />

&lt;br /&gt;&lt;/div&gt;<br />

&lt;div style="text-align: left;"&gt;<br />

&lt;span style="text-align: left;"&gt;Semoga berjaya semua..&lt;/span&gt;&lt;/div&gt;<br />

&lt;div style="text-align: left;"&gt;<br />

&lt;br /&gt;&lt;/div&gt;<br />

&lt;br /&gt;<br />

sekian..&lt;/center&gt;<br />

&lt;/div&gt;<br />

<div>

<br /></div>

<div>

<br /></div>

</div>

</div>

<center>

</center>

<div style="text-align: left;">

<span style="text-align: left;"><br /></span>

<span style="text-align: left;">- Tinggalkan link entry di kotak komen </span><b style="text-align: left;"><span style="color: #cc0000;"><a href="http://thebabystore.com.my/Blog/GiveAway-TheBabyStore-BabyMalaysia" target="_blank">di entry ini</a>.</span></b></div>

<div style="text-align: left;">

<br /></div>

<div style="text-align: left;">

<span style="text-align: left;">- Tarikh tutup pada <b>31 Januari 2016</b> jam <b>11.59 malam</b>.</span><br />

<span style="text-align: left;"><br /></span>

<span style="text-align: left;">- Pemenang akan dipilih berdasarkan kreativiti membuat blog post, memenuhi syarat yang ditetapkan. Keputusan juri adalah muktamad.</span></div>

<div style="text-align: left;">

<br /></div>

<div style="text-align: left;">

<span style="text-align: left;">Semoga berjaya semua..</span></div>

<div style="text-align: left;">

<br /></div>

<br />

sekian..</center>

</div>






- Tinggalkan link entry di kotak komen di entry ini.

- Tarikh tutup pada 31 Januari 2016 jam 11.59 malam.



- Pemenang akan dipilih berdasarkan kreativiti membuat blog post, memenuhi syarat yang ditetapkan. Keputusan juri adalah muktamad.

Semoga berjaya semua...




 
nak ingatkan yaa.. tingalkan link bukan dekat komen bawah ni.. tapi tapi klik "di entry ini" kat atas tuu.. okey.. All the best.. jangan lupa tinggalkan sebarang komen dan follow.


 









- See more at: http://thebabystore.com.my/Blog/GiveAway-TheBabyStore-BabyMalaysia#sthash.0MswBNjq.dpuf

7 comments:

Diana Rashid said...

Terima kasih sudi Join..
Tapi tinggalkan link di kotak komen ye.jangan tinggalkan di kotak "contact" tu sebab yang tu terus ke email.heheh..nanti kalau ada masa letak link kat kotak komen ye..Semoga berjaya..:)

Nur Khairiah said...

ohh.. ye ker salah letak eeh... ohh macam tuu..thanks bagitau.. :)

Cik Adda said...

Assalmualaikum wbt , / Salam Sejahtera. Saya jemput awak join Ga. Maaf menganggu yee.. Good LUCK .. :)


GIVEAWAY THE BABY STORE BERSAMA DIANARASHID(31Jan)

Give Away Bernilai RM500 by Nurfuzie & Mamalink(31Jan)

MAA TAKAFUL CASH GIVEAWAY by Papaglamz (31Jan)

Nur Khairiah said...

Waalaikumussalm cik adda.. terima kasih sbb jemput dan sudi singgah..

Nur Khairiah said...

kalau ada kesempatan saya join ya.. thanks again..

Noor Najwa said...

singgah dri ga yg sama...
http://muslimahsejati96.blogspot.my/2016/01/giveaway-baby-store-bersama-dianarashid.html

Nur Khairiah said...

thanks sudi singgah noor najwa...