Wednesday, 29 January 2014

huarghh!!!kenangan terakhir bersama rakan2..

 Assalamualaikum...hai harini ana mau citer pasal hari terakhir kat sekolah ana...cewahhh...ber ANA2...pulakkan??ermm...apa??/tak yah nak pelik sgtlahkan...aku nak pindah sekolah lah...arghh....rasa tak percaya..lah next week ak nak pindahdah...mmg lah tak pindah rumah tapi semua akan jd lain nanti...boleh ke aku hidup kat asrama...mmglah takder org mati lg sbb kene belajar kat sbp..tapi...yelah...maksud aku...aku boleh sesuaikan diri ke kat sana???ok2...panjng sangat ehh citer nyer...ok2...nah tgk gambar2 ni...first time and last time aku bawak kamera kat sekolah...ok...nampak yg aku suka langgar peraturan..apa2 jelah...for me...the memory is more important ... ye2...pedulikan broken englishku..

 
 hadiah dari kawan2ku...ehehe..ha2...sapa yg tak bg tuu..:(
sampai hati dah lah aku last day...ececeh..takderlah tak kisah pun..

some of my boy classmates(betulker ayt aku??)

tgk tu semua dah kemas buku..nak balik cuti raya cina.

tgk2...masing2 sebok nak blk rumah..

baru perasan ada kamera..ha3..my classmates yg gila2..

 everyone say cheese!!

balik dah..unbelieveable

 laluan harianku..selamat tinggal..

lepasni mungkin aku dah tak jejak kat laluan shortcut ni...
ermmm...

kenyataannya...aku dah nak balik rumah dah pun...
hanya beberapa langkah nak sampai van

tadi aku ,fira ngan lina gi mkn laksa..ha3...
lepas makan laksa gi pusing satu taman ..
dalam perjalanan..
 eiii...ayam mati...sapa punya pekerjaan ni??

ni2..gambar lina di lopak

ni pulak citer pakcik dgn ikannya...hebatkan??

with lina and 2 pengikut tetibe...ha3...jiran2 kecilku
 aku ngan fira..lots of love!!

aku ngan lina...peace no war!!

sekian saja laporan dari saya..nur khairiah untuk berita blogger!!
he3...assalamualaikum..;)









Thursday, 16 January 2014

Semakan Permohonan Ke Sekolah Berasrama Penuh

Assalamualaikum..Harini nak citer pasal semakan Semakan Permohonan ke Sekolah Berasrama Penuh...sapa2 yg mohon tuu boleh lah klik link di bwh utk semakan.. Semakan boleh dibuat sehingga 5 februari 2014..tak silap..rayuan boleh dibuat sebelum 5 februari 2014..
 
http://apps.moe.gov.my/sbpt4/semakansst4_2014/

Sesapa yg tak ditawarkan ke SBP boleh buat rayuan ataupun tungggu keputusan permohonan MRSM korang..kalau ada mohon...

Semakan Permohonan ke Kolej Vokasional dan Sekolah Menengah Teknik

http://1.bp.blogspot.com/-f8z3II0y0RI/UF_cfPgBelI/AAAAAAAAK9I/aQXPyaHFZzc/s1600/Permohonan+Ke+Kolej+Vokasional+dan+Sekolah+Menengah+Teknik+Sesi+2013.png
Assalamuaalaikum..Harini nak citer pasal semakan Semakan Permohonan ke Kolej Vokasional dan Sekolah Menengah Teknik...sapa2 yg mohon tuu boleh lah klik link di bwh utk semakan..semakan boleh dibuat sehingga 20 januari 2014..Tapi jangan lambat sgt semaknya..sbb kalau korang ditawarkan ke sana kene pergi 20 januari 2014..take note tau..

 http://apps.moe.gov.my/esptv/sptv_semakan2014/

amacam dapat tak??Kalau dapat tahniah...kalau tak dapat boleh buat rayuan terus ke sekolah...tapi kalau nak sekolah kat sekolah sekarang pun tak ada masalah..mana2 sekolah pun sama..diri kita yang penting...oklah..sekian assalamualaikum.