Wednesday, 18 December 2013

Travel: Walk Around Melaka...


Assalamualaikum...sebagai mana yang semua org tau....sekarang ni musim cuti sekolah...jadi aku nak citer sikit pasal tempat2 menarik kat malaysia...apa ingat malaysia tak best ke?? ok2..kita sambung citer...harituu aku gi Melaka..sbb mak aku ada reunion ngan kawan2 lama dia...so kitaorg ikut lah sekali..masa kat sana aku pergi JONKER WALK...Yaa..best sangat...kalau korang tgh cari beg...atau apa2lah...gi sana ok??Jom layan gambar2 kat bwh...


cantikkan papan tanda kedai ni??



Displaying IMAG0828.jpg
Haa...ni aku ternampak masa pagi jalan kat situ...
yang tingkatan 3..ingat lg atau tidak duit ni...duit masa jepun..
ada dalam buku teks sejarah tingkatan 3,,

Displaying IMAG0811.jpg
Haa..Kalau gi sana nampak papan tanda ni...
jgn lupa singgah...ada macam2 dalam tuu..

Displaying IMAG0798.jpg
Nmpak tak...khusyuk beno adik2ku melihat bot...
sedih tak dapat naik...apa ingat naik free ke???

Displaying IMAG0809.jpg
Di sana...kitaorang makan asam pedas..Amacam2..terliur tak???

Displaying IMAG0814.jpg
kat sana ada kapal besar gedabak ni...cantikk..


Sekian dahulu dari saya...nur khairiah khairulazmi melaporkan khas buat anda..hi3...

No comments: